Werkgroep Comitem

Iedereen maakt moeilijke dingen mee in het leven, maar sommigen helaas meer dan anderen. Steun van familie en vrienden is dan erg belangrijk, maar vaak is er ook een behoefte om te praten met mensen die iets soortgelijks meegemaakt hebben of meemaken. Lotgenoten.

Het is tegenwoordig mogelijk om via het internet lotgenoten over de hele wereld te vinden en ervaringen te delen. Helaas vergt het opzetten en onderhouden van zo’n groep enige technische kennis en vaak ook geld. Hier komen wij om de hoek kijken. Met Comitem willen we lotgenoten in staat stellen om in een reclame vrije en veilige omgeving ervaringen uit te wisselen. We bieden hulp aan zowel bestaande lotgenoten groepen als mensen die er een willen beginnen, onder andere door gratis hosting aan te bieden en waar nodig technische assistentie te leveren.

Voor meer informatie kan u terecht op http://comitem.humanity4all.nl

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.