Aankomende maand bestaat Humanity4all twee jaar, en in die twee jaar tijd zijn we voornamelijk bezig geweest met het leggen van een stevige basis voor groei. Nu is het dan zo ver, het kritieke punt is bereikt. We gaan groeien!

Deze maand mogen we 5 nieuwe vrijwilligers verwelkomen, die ons bij gaan staan met twee nieuwe werkgroepen, de fondsenwerving en keys4all. Dit brengt naast veel enthousiasme en nieuwe ideeen, ook het een en ander aan regelwerk met zich mee. Het kersverse vrijwilligers contract ligt bij het bestuur voor goedkeuring en we zijn bezig met het faciliteren van werkoverleg en goede begeleiding.

Over regelwerk gesproken, de begroting voor 2014 ligt bij de raad van toezicht voor goedkeuring en zal binnenkort hier op de website verschijnen. Ook staan de jaarrekening en het jaarverlag in de pijpleiding, dezen kunnen half Februari verwacht worden. Als dat allemaal rond is gaan we de anbi status aanvragen voor Humanity4all.

We zullen er hard aan moeten trekken dit jaar, om de begroting waar te maken. Een goede start is het halve werk in ieder geval, de eerste donatiebussen worden aankomende maand geplaatst en we zijn een crowd funding actie gestart om materiaal en gereedschap voor keys4all te kunnen regelen.

Tot slot nog een goed voornemen: vaker updates plaasten op de website!

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.