Ons privacy beleid liegt er niet om. Wij zullen zonder jouw expliciete toestemming nooit informatie over jou delen met derden (tenzij de wet ons hiertoe verplicht natuurlijk). Daarom heeft email ons een tijd dwars gezeten. Email is namelijk niet zo prive als je zou verwachten.

Daarom zijn we begonnen met het gebruik van pgp (pretty good privacy). Dit is een manier om de inhoud van email te versleutelen zodat alleen de ontvanger deze kan lezen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een publieke en geheime sleutel. Je publieke sleutel kan door anderen gebruikt worden om berichtjes aan jou te versleutelen, die jij vervolgens met je geheime sleutel kan ontsleutelen. Als jij vervolgens ook de publieke sleutel van de verzender hebt kan je die weer gebruiken om een versleuteld antwoord te sturen.

Onze publieke sleutel is hier te vinden. Vergeet niet om ons ook je publieke sleutel te sturen (of om hem op een keyserver te zetten), anders kunnen we niet antwoorden.

Deze sleutel, en de sleutels die bij onze persoonlijke adressen horen zijn te vinden op de contact en over ons paginas. Binnen kort zal ook een sleutel volgen voor de raad van toezicht.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.