Deze week is werkgroep Keys4all van start gegaan, een initiatief om computerbesturing op maat te realiseren voor mensen met een beperking. Op dit moment wordt er een prototype ontwikkeld, waar nog fondsen voor nodig zijn. Als je bij zou willen dragen is er op de website een donatie knopje te vinden.

Keys4all is gestart door Tamara die vanwege haar eigen beperking gedwongen is haar eigen toetsenbord te ontwerpen. Nu heeft niet iedereen de kennis in huis om dat te doen en kan toegang tot computers en het internet het leven van iemand die gedwongen thuis zit een stuk verbeteren. Dus toen hebben we besloten om een gok te wagen en dit toetsenbord (en andere computerbesturing op maat) tegen kostprijs aan te gaan bieden. Ook willen we computerbesturing schenken aan mensen die de financiële draagkracht missen.

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.